Läs gärna vad våra kunder sagt:

Totalrenovering av en 182kvm stor Lägenhet i ett K-märkt

Hemag har under 2012 genomfort ett större projekt for min räkning nämligen en totalrenovering av en 182kvm stor Lägenhetiett K-märkt hus från 1890-talet och som inte tidigare genomgått någon väsentlig renovering sedan 50-talet. För renoveringen krävdes speciellt tillstånd av byggnadsnämnd, bostadsrättsförening samt antikvarie eftersom miljön idet här huset är särskilt känslig.

Hemag har genomfört renoveringen på ett föredömligt sätt och med stor precision och högsta kvalite iallt arbete. Man har också visat stor kreativitet när man ställts inför oväntade problem vilket man ofta gör igamla lägenheter.
Hemag arbetar också väldigt effektivt till skillnad från många andra hantverkare vilket givetvis leder till lägre kostnader för kunden.
Hemag har all nödvändig behörighet for att kunna åtaga sig en totalentrepenad vilket också leder till ökad kostnadseffektivitet.
Att sedan alla medarbetare är trevliga och sympatiska ger en extra krydda till samarbetet.

Jag kan således varmt rekommendera Hemag och kommer att endast vilja arbeta med dem när jag ger mig in på nästa projekt.
Stockholm den 3 oktober, 2012

Rolf Börjesson
Bellmansgatan 6B, 3tr
118 20 Stockholm

Radhusrenovering 95 m2 Nynäshamn

Tack Hemag AB för ett toppenjobb.

Både Olle o jag är väldigt nöjda med jobbet ni lagt ned på vårt bostadsrättsradhus, där nästan allt var att göra om, tak, golv, el och kök… Eftersom vi också har en bostad i Frankrike var det inte alltid lätt att följa arbetet när vi den mesta tiden inte var på plats. Men det gick utmärkt med foton och videor, i synnerhet när vi var tvugna att ta nya beslut. Henke är lösningarnas man, finns det ett problem har Henke alltid en lösning !

Ni lyssnade verkligen på vad vi ville ha och om vi inte hade uttryckt oss klart eller om ni hade förstått annat var ni snabba att rätta till. Det var aldrig några problem. Ni har varit både tillgängliga, lyhörda och engagerade.

Till och med grannarna har berömt er för att ni inte lämnade en massa skräp på utsidan, alltid snyggt och undanstädat.

I somras fick vi en vattenläcka i vår radhuslänga, ni kom samma eftermiddag vi ringde och tog upp parketten i det berörda utrymmet… tids nog ska det läggas på plats igen.

Ni fick oss att känna att vi var viktiga kunder för er.

Tack Maggan, Henke och Kamil och övriga inblandade för ert engagemang och för allt hårt jobb som ni lagt ned.

Rita o Olle Östensson

Ombyggnad altan 50 m2

Vi är så glada och stolta över vår nya altan och så imponerade och tacksamma av Malik och Kristoffers hårda arbete.
Alltid glada och trevliga och självgående.
De märks att de samarbetar och trivs bra.

Vi kommer snart åter med mer jobb. Ska bara få klarhet ifrån Kommunen först.

Så ett stort tack ifrån oss.
Vi skickar våra rekommendationer till alla vi känner och släkt.

Med vänlig hälsning,
Lasse och Helena i Tumba.

Renovering ytskikt, badrum & platsbyggda garderober i lägenhet

Jag använde Svenska Hemag första gången 2014 när jag skulle renovera ytskikten i min lägenhet (både väggar och tak) och platsbygga två garderober. De gjorde ett otroligt bra arbete, de var både noggranna och punktliga, och det var därför självklart för mig att anlita dem på nytt när jag skulle renovera mitt badrum. Även detta arbete utfördes mycket bra. Sedan dess har de hjälp mig flera gånger med mindre arbeten. Jag har även rekommenderat dem till flera vänner för både mindre och större renoveringar och alla har varit mycket nöjda. Jag skulle utan tvekan anlita dem på nytt och kan varmt rekommendera dem.

Charlotte Appelgren, Stockholm

Fasadrenovering m.m villa Nynäshamn

Under några veckor sensommaren/hösten 2019 har Svenska Hemag AB genomfört takomläggning, målning av fasad, utbyte av fönster- och dörrfoder, husknutar samt hängrännor och stuprör på vårt hus i Nynäshamn. Allt har fungerat väldigt bra och arbetet har genomförts både snabbt och problemfritt och dessutom inom ursprunglig utlovad tid trots att samtliga måleriarbeten samt byte av foder etc. var en senare tilläggsbeställning från vår sida. Både Henryk och Maggan har varit på plats regelbundet för att följa arbetets gång och har vi behövt stämma av någonting har vi kunnat göra det antingen direkt med dem under deras besök eller när som helst med arbetsledaren. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med både kvalitet och pris och vi skulle utan tvekan anlita dem igen.

Susanne Ellingsén

Lägenhetsrenovering

Svenska Hemag hjälpte oss att totalrenovera hela vår lägenhet.
Vi hade en bra dialog genom hela renoveringen och är mycket nöjda med deras arbete.
Vi kommer att anlita dem igen och kan varmt rekommendera er att göra detsamma!

Rebecca Briving, Södra Stockholm

Reparations- och Renoveringsarbeten

Till den det vederbör

Fastigheten Mollberg 1, Mälarhöjden, har under ett antal år anlitat Svenska Hemag AB för allehanda förekommande reparations- och renoveringsarbeten i fastigheten. Förutom sedvanliga reparationsarbeten av ytskikt i lägenheterna har Svenska Hemag AB handhaft ombyggnad av ett antal kök och badrum i enlighet med nya krav för material och utförande i våtrum.

Beställda arbeten har utförts professionellt och enligt tidplan samt har efter besiktning varit till vår belåtenhet.

Stockholm den 11 november 2010

Hania Rosenberg
Fastigheten Mollberg 1
Klubbacken 10-12
129 39 Hägersten

Kontinuerligt samarbete med Projektledare

Som projektledare vid ombyggnad av kontorsfastigheter, lägenheter och villor har jag anlitat Svenska Hemag AB till ytskiktsrenoveringar, fönsterrenoveringar och regelrätt byggnation sedan 2007 och kan ge bolaget goda vitsord för de arbeten de utfört.

Som exempel kan nämnas:

  • Fönsterrenovering av K-märkt byggnad , gamla SJ Biljettkontoret på Tomtebodavägen 3, 11000 m2 LOA, c:a 600 fönsterpartier men 4-6 fönster I vardera parti, 2007-2008
  • Årliga Ytskiktsrenoveringar och hyresgästanpassningar i utbilningslokalerna på Tomtebodavägen och Warfinges väg 24. (2008 – 2012)
  • Tillbyggnad 160 m2 i två plan i Danderyd med murnings- och putsningsarbeten , målningsarbeten och stensättning.
  • Ett antal totalrenoveringar av lägenheter i innerstaden med ett eller flera våtrum.
    Bellmansgatan 6a för att nämna någon.

Tommy Engström
Soft Proffs AB

Axplock av bilder från Referensprojekt